Van Boekhouder tot Ondernemingscoach,
voor ons is dat één geheel.

De rol van de klassieke boekhouder staat onder druk, zijn taak van administratieve partner evolueert richting financieel adviseur. Wij vinden dat u als moderne ondernemer recht heeft op een ondernemingscoach.

Naast de kerntaak als boekhoudkundig en fiscaal adviseur ondersteunen wij ondernemers bij hun professionele evolutie. Duurzaam en solide ondernemen, zo krijgt uw passie kans op slagen. Uw ondernemingscoach evalueert uw bedrijfsproces, zo kunnen we samen op zoek gaan naar mogelijkheden tot optimalisatie.

Met een focus op consultants en vrije beroepers biedt uw ondernemingscoach financieel advies voor de ondernemer die meer uit zijn boekhouding wenst te halen.

BOEKHOUDING & FISCALITEIT

Het succes van uw bedrijf start bij een correcte en betrouwbare boekhouding. Na verwerking van de boekhoudstukken zorgen wij voor de indiening van alle verplichte fiscale aangiftes. Uiteraard doen we dit alles in samenspraak met onze klant

Wij zorgen voor de nodige fiscale optimalisatie tussen uw persoonlijke situatie en de vennootschap.

STARTERSBEGELEIDING

Veel mensen dromen ervan een eigen zaak te starten, maar worden afgeschrikt door het papierwerk dat hieraan te pas komt.

Uw ondernemingscoach begeleidt u stap voor stap in de opstart van uw zaak. Wij nemen het papierwerk van u over zodat u zich kan concentreren op de verdere uitbouw van uw zaak.

BEDRIJFSADVIES

Advies is onlosmakelijk verbonden met uw boekhouding. Na de input van uw boekhoudstukken gaan wij over tot rapportering aan onze klant.

Vaak staat u er als ondernemer bij belangrijke beslissingen alleen voor, weet dan dat u met al uw boekhoudkundige, fiscale en andere vragen bij ons terecht kan.

FINANCIEEL ADVIES

Uw financiële situatie verdient een persoonlijk plan! Meer dan ooit dient u stil te staan bij tal van fiscale maatregelen om uw financiële planning af te stemmen op uw persoonlijke noden.

Ongeacht of u startend ondernemer bent of al tal van jaren als ondernemer achter u hebt liggen, een deugdelijke financiële planning is een must!

Laat Het Spaargeld van Uw Vennootschap werken!

Wilt u weten hoe? Kom zeker eens langs! We leggen u uit hoe investeren in vastgoed garant staat voor een stabiel en veilig rendement.